Que ningú arribi mai a tu sense que en marxar se senti una mica millor i més feliç”  

Aquesta frase de la Mare Teresa de Calcuta, és una de les preferides d’en Víctor Küppers i si heu tingut la sort d’escoltar-lo, aquest expert conferenciant ens n’ofereix moltes més de pròpies que ens fa replantejar-nos moltes coses, sobretot, com podem viure millor i fer-ho amb alegria. També nosaltres, els educadors i educadores de les escoles de la Fundació Educativa Cor de Maria, voldríem que aquesta frases i molts dels consells i idees que en Victor Küppers comparteix amb els qui l’escoltem o el llegim, tinguessin sentit i es fessin realitat cada dia a les nostres aules, als passadissos, al menjador… arreu on hi hagi mestres, alumnes, famílies i tots els qui dia a dia treballen i col·laborem en els nostres centres.  

El proper dimecres 31 de maig, a les 19.00h tindrem el goig que en Víctor Küppers faci una xerrada virtual a tota la comunitat educativa de les escoles de la FECM, oberta també al públic en general. Tindrem ocasió d’escoltar un professor que es presenta dient-nos que va néixer a Eindhoven (Holanda) i que viu a Camprodon, i, darrere d’aquesta presentació descobrim un Doctorat en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, que treballa com a consultor i formador a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona, a més de col·laborar amb hospitals i centres educatius de manera altruista. Autor de títols com L‘efecte actitud. La gestió de l’entusiasme a la vida personal i professional (2012),  Viure la vida amb sentit (2015) o Vivir y trabajar con entusiasmo. Vivir con alegría en una sociedad de tarados (2020)… tots llibres d’èxit, com ell diria, “divulgadors d’allò que tots sabem però necessitem recordar”   

Des de la FEMC ens plau convidar-vos a aquesta xerrada que en Victor Küppers ens ofereix i través de la qual podrem obrir la ment, gaudir, aprendre… adonar-nos de la importància de lluitar cada dia per a ser millors persones i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa, tant en la nostra vida personal com en la professional. Si hi esteu disposats, el 31 de maig a les 19.00h cliqueu aquest enllaç o seguiu-nos a les nostres xarxes. No hi falteu!