Per a coneixement i informació de tota la Comunitat Educativa, estem molt contents de podervos comunicar que l’escola oferirà la possibilitat de cursar el Diploma Dual a l’alumnat de Secundària a partir del proper curs 22-23.

Als pares i mares d’ESO que hi estiguin interessats, us convoquem a la reunió informativa que es realitzarà a l’escola el dimarts 1 de març, a les 17:30h, per a la presentació del “DIPLOMA DUAL / HIGH SCHOOL DIPLOMA”

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:
• Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors…– en un entorn d’estudi i treball
• Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions,…–
• Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball

Confiem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i us esperem a la reunió.
L’acompanyament -tutorització- de l’alumnat que es decideixi a cursar la doble titulació estarà a càrrec de professorat de la nostra escola i buscarem els horaris i espais adequats per a durlo a terme.
Les famílies de l’alumnat que actualment cursa 4t d’ESO i estiguin interessades en aquesta doble titulació també es poden unir a la reunió. De la mateixa manera que les famílies de 1r d’ESO, donat que el proper curs els vostres fills i filles ja seran alumnes de 2n.
Aprofitem per adjuntar-vos diversos enllaços perquè ja tingueu informació prèvia sobre el programa Diploma Dual:
○ Pàgina web: www.academica.school
○ Vídeo explicatiu: https://www.academica.school/video-presentacio-cat
○ Testimonis: https://bit.ly/testimoniosDD

Si us plau, confirmeu-nos l’assistència a la reunió a través d’un correu electrònic a secr[email protected] indicant el nombre d’assistents.