Des de l’escola volem contribuir a millorar la societat en què vivim i, per aquest motiu, treballem dia a dia diferents valors i actituds, per ajudar a formar la persona que ens il·lusiona.

A diferents botigues del poble trobareu una fotografia amb un número. Escanejant el codi QR del cartell que l’acompanya entrareu al formulari on haureu d’escollir entre els valors que trobeu, el que us sembla que representa la foto.

Participant entrareu en el sorteig d’una panera “molt especial”.

Trobareu les fotos als aparadors de l’11 al 30 de novembre.

Botigues col·laboradores: Pas a Pas, Estanc Carrer Major, Óptica Sanjuan, Dress Up, Majó, Mora Vigas, Click foto, Decor&xocolat, El Petit racó, Ninou. MIMA’T, Pastissetia Lleonart, Chic2you, Xics, TIC TAC Fashion, K’lsats, ADE, Ferretería Gurri, Lolita pink, Clos, Floristeria Fontanillas, Dori Dori. Guacs, Coromina, Llamí, Alguer7, Bilbeny.

Entre l’1 i el 2 de desembre rebreu per correu electrònic el número que us hem assignat per cada resposta que ens heu enviat.

El dijous 9 de desembre a les 15:30h sortejarem la “panera especial” entre totes les respostes rebudes. Podeu seguir el sorteig en directe a través de l’adreça que us facilitarem.

Les dades personals dels participants no seran exposades en públic. La Direcció de l’escola es reserva el dret de modificar, si és necessari, les bases del concurs.