El grup format per en Joel Hernández i en Sebastián Bodington ha estat escollit un dels tres finalistes del Premi Talent Jove del Vallès Oriental d’aquest any. 

Des de l’escola es va presentar el projecte de recerca d’en Joel i en Sebastián titulat “Emmagatzematge d’energia per mitjà de la gravetat aplicat a una edificació urbana”, consistent en un estudi d’un model energètic d’emmagatzematge d’energia completament neta, de cost operatiu molt baix i funcional, que utilitza l’acció de la gravetat. 

El treball consta d’una part de recerca d’informació i descripció del model gravitricity i diferents aplicacions d’aquest model a edificis com la Torre Glòries de Barcelona. La maqueta simula un sistema d’emmagatzematge d’energia gravitacional a partir de la generació d’energia solar. El treball també inclou un estudi d’opinió d’una mostra representativa de la població sobre el coneixement de les energies renovables, el funcionament del sistema gravitricity 

El premi TalentJOVEVO vol posar en valor els/les joves nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d’edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut, tot i la seva joventut. 

L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposen un/a candidat/a o màxim 2 del municipi. 

Estarem pendents de la Gala final que es farà el 20 d’octubre. Moltes felicitats!