El 22 d’octubre la nostra escola va participar a la 6ª Trobada de Centres Innovadors de Catalunya a Mataró presentant la comunicació: K-em@’s 2.0: una estratègia per potenciar actituds positives i millorar la convivència a l’aula”. Aquest projecte es porta a terme aquest curs a l’escola de 1r a 4t de Primària a partir d’uns cromos en forma de cartes que reben tots els alumnes que compleixen uns objectius pre-fixats amb el professorat. Amb aquestes cartes es pretén anar encaminant “l’alumnat que ens il·lusiona”, potenciant tota una sèrie de valors i actituds com la creativitat, el compromís, l’empatia, l’emprenedoria, l’autonomia, la solidaritat, el respecte,… Les famílies també poden fer la colecció virtual escanejant cada setmana el personatge corresponent. El projecte està finançat per l’AMPA.