Durant aquesta setmana les classes d’ESO han estat plenes d’activitats i tallers:

– a 1r d’ESO han Cantat Nadales a la Residència d’avis, a l’Hospital, al Centre de Dia i a l’Associació Neurològica Baix Montseny. També han fet tallers de Prevenció d’Addiccions a pantalles, de fotografia, d’Exploració de les fonts de l’entorn, de prevenció de trastorns alimentaris, trobada amb l’escriptor Xavier Llopart, una Jornada Esportiva, concurs de Pessebres, English Carols and Games,…

– a 2n d’ESO han fet un cine-fòrum, tallers de fotografia, de Prevenció de Trastorns Alimentaris, Minecraft, jocs de taula, English Xmas dinner plan, concurs de Pessebres, Jornada Esportiva, trobada amb l’esportista Oriol Rey, una dinàmica de grup,…

– a 3r d’ESO han fet unes Dinàmiques Emocionals per a la Prevenció, un cine-fòrum, una Jornada Esportiva, visita a Renolit, taller de lectura de jeroglífics egipcis, concurs de Pessebres, xerrada “tenir criteri”, trobada amb l’esportista Oriol Rey, English Activity, Fotomòbil,…

– a 4t d’ESO han fet tallers d’Interpretació de Somnis, de Mindfulness, de prevenció de socioaddiccions a pantalles, un cine-fòrum, concurs de Pessebres, Jornada Esportiva, English Vocabulary Games, una xerrada amb la periodista Teresa Pou i amb la karateca Silvana Bodington, han escrit Contes de Nadal per als més petits de l’escola, taller de lectura de jeroglífics egipcis, dinàmica de grup, xerrada Educació Financera,…

A continuació podeu veure un recull d’algunes fotografies: