Els alumnes de 2n d’ESO, en representació del Cor de Maria, hem participat a la primera fira Montquímic, que s’ha celebrat al pavelló d’esports de Sant Celoni, organitzada per l’Ajuntament de Sant Celoni i el CRP. Hem participat amb el projecte que havíem treballat el primer trimestre sobre “Globus aerostàtics”. Els nois i noies de 2n d’ESO han explicat molt bé tot el procés del treball científic que els ha portat a dissenyar els globus i a triar els millors mètodes per enlairar-los.

Hem utilitzat una bombona d’heli per a un dels tipus d’enlairament. També vam preparar unes pastilles fetes de paper de wc impregnades de cera fosa que han servit per fer un segon tipus d’enlairament.

Ha estat un èxit, hem après una pila de coses i ens ho hem passat molt bé. El Sr. Francesc Deulofeu ha fet la cloenda, i l’organització ens ha regalat uns kits per fer experiments al cole. Hem marxat molt contents i esperem que l’any que ve puguem organitzar una altra fira Montquímic.

amb el projecte