El divendres 20 d’abril vam celebrar a l’Ateneu Municipal de Sant Celoni els Jocs Florals Sant Jordi 2018. Va ser un acte obert al públic on es van lliurar els premis als escrits guanyadors de les diferents categories, amb el següent resultat:

1ª categoria, Cicle Superior de Primària:

  • 1r premi: By Xannon, Kevin.
  • 2n premi: Little dreamer, Aina.
  • 3r premi: Jan el paleta, Àlex.

2ª categoria, primer i segon d’ESO:

  • 1r premi: Selate, Sara.
  • 2n premi: Primavera herma, Joël.
  • 3r premi: Flor de primavera, Alba.

3ª categoria, tercer i quart d’ESO:

  • 1r premi: Ona, Meritxell.
  • 2n premi: Nazari, Raul.
  • 3r premi: Noddy, Isa.

Vam poder gaudir també de les actuacions dels Petits Cantors del Cor de Maria, de conjunts instrumentals d’ESO i de la dansa de Júlia, acompanyada al piano de Raúl i d’Hugo com a rapsoda. La Marta Planells ens va llegir la poesia de Joana Raspall Si el món fos… i en Pau i en Raül van ser els presentadors de l’acte.

Va ser una jornada inoblidable. Felicitats als alumnes i a tots els qui d’una manera o altra ho van fer

possible.