Després d’un intensiu trimestre, del 18 al 20 de desembre  vam fer les Jornades Culturals a ESO. Durant aquests dies, els alumnes van poder gaudir d’un munt d’activitats per a tots els gustos, des de xerrades com la de la maratoniana Louise Brown o d’entitats com Càrites, tallers fets per a professionals com el mentalista David Baró, iniciació als Primers Auxilis amb Creu Roja,  el Congrés de la Ciència per a la Pau, meditació guiada, country, body combat, introducció a l’enregistrament d’àudios per part de tècnics de so, un Scape Room, una Ruta Matemàtica per Sant Celoni,  elaboració de postals de Nadal solidàries, Jocs de rol amb el Club Alastor i un cross al Turó. Aprofitem per agrair a tots/es la seva col·laboració desinteressada. Aquí en podeu veure alguns moments:

jornades culturals 2 jornades culturals 3