Els directors/es de les escoles Cor de Maria assistiran els propers 18, 19 i 20 de maig al primer congrés educatiu EduMindup!.
L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Sant Fructuós i el Col·legi Sant Pau Apòstol, reunirà professionals de l’educació que reflexionaran sobre experiències i investigacions que es porten a terme al voltant de la innovació, la creativitat i la neurociència aplicades en el procés d’ensenyament i aprenentatge.
Experts com el genetista David Bueno, Premi Europeu de Divulgació, la guru de la intel·ligència emocional Begoña Ibarrola, el catedràtic d’Ètica de la Universitat Ramon Llull, Francesc Torralba, l’escriptora Elsa Punset o el famós coach Àngel López Naranjo seran presents en aquest congrés. El propòsit és crear un espai de trobada, on compartir i debatre, i afavorir una reflexió profunda sobre la pràctica escolar des d’una dimensió més científica, que permeti donar sentit a la complexitat de l’aula i la seva quotidianitat.
Les últimes investigacions sobre creativitat, intel·ligències múltiples, neurodidàctica, “mindfulness”, ATD (desenvolupament del talent)… inundaran el Palau de Congressos de Tarragona i la Fundació Educativa Cor de Maria ha volgut oferir l’oportunitat a totes les direccions de les escoles de participar en aquest esdeveniment que, de ben segur, aportarà coneixements i informacions molt útils en la nostra pràctica diària.
La nostra escola fa temps que dirigeix les seves passes cap a la incorporació d’experiències noves en el procés d’ensenyament i aprenentatges i per això creiem molt important poder iniciar-nos en la neurodidàctica com a pràctica educativa. Actualment l’aprenentatge ja no es planteja sense la utilització dels coneixements aportats per la neurobiologia, aquest primer congrés esdevé, doncs, una magnífica ocasió per a tots.
Us adjuntem un parell de vídeos publicitaris:
https://www.youtube.com/watch?v=SP1BvutFOOY&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=_z9oOE9BhPw

edumindup