Els alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària de les escoles del Baix Montseny participen per segon any en el concurs Punt de Llibre Solidari, organitzat la botiga de consumibles informàtics La Fàbrica del Cartutx i la col·laboració de l’Associació Catalunya contra el Càncer i d’11 centres escolars de la demarcació. Els alumnes participen fent un dibuix relacionat amb Sant Jordi. Entre tots els rebuts s’han escollit 5 finalistes de cada curs que s’han penjat al Facebook del concurs, a aquest enllaç; on poden rebre els vots de tothom que ho vulgui, i finalment el dia 18 d’abril, el dibuix que més vots tingui de cadascun dels tres cursos serà imprès i es posaran tots tres a la venda per Sant Jordi al preu d’1€. Tota la recaptació anirà integrament a Catalunya Contra el Càncer.

Les escoles que han col·laborat són les següents: Escola Soler i Vilardell (Sant Celoni), Escola Josep Pallarola i Roca (Sant Celoni), Escola L’Avet Roig (Sant Celoni), Col·legi Cor de Maria (Sant Celoni), La Salle Sant Celoni, Biblioteca l’Escorxador (Sant Celoni), Escola Montnegre (La Batlloria), Escola Institut La Tordera (Santa Maria de Palautordera), CEIP Font Martina (Santa Maria de Palautordera), Escola Matagalls (Santa Maria de Palautordera), Biblioteca Ferran Soldevila (Santa Maria de Palautordera).