Per tercer any consecutiu, estem organitzant l’Intercanvi d’Experiències Científiques entre els nostres alumnes de 4t d’ESO i els alumnes de l’escola Avet Roig, que han triat les optatives de ciències.

Aquest any han sigut els de l’Avet Roig que han organitzat la primera jornada. Ells han fet un taller de química sobre reaccions i un de biologia sobre l’extracció de l’ADN del kiwi. Els alumnes de l’Avet Roig van fer de “profes” dels  nostres alumnes i en va resultar una experiència molt enriquidora, tant a nivell pedagògic com a nivell de relació entre ells.

Nosaltres organitzarem la propera trobada pel segona trimestre amb un taller de física, per demostrar la Llei de conservació de l’energia mecànica, i un de genètica. Els professors de ciències de les dues escoles valorem molt positivament aquest intercanvi i és per aquest motiu que no serà l’últim que fem!

Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi Intercanvi