La classe de 5è de primària hem estat treballant durant uns dies els Parcs Naturals, concretament el del Montnegre-Corredor. Aquesta activitat forma part del programa “Viu el Parc!” de la Diputació de Barcelona.

Primerament vam realitzar un treball teòric a l’escola amb la col·laboració d’una persona responsable de parcs naturals. Va ser una sessió molt interessant on vam poder aprendre nous coneixements i compartir moltes experiències.

Posteriorment va arribar el gran dia que tan esperàvem: SORTIDA CAP A HORTSAVINYÀ! El dimecres 11 de març vam anar cap a Hortsavinyà. Allà ens vàrem trobar amb altres nens i nenes del mateix curs que el nostre i d’escoles de Sant Celoni i municipis veïns.

20150311_111346

Va ser un dia primaveral i carregat d’activitats. Vam començar-lo amb una passejada pel mig del bosc de la serralada del Montnegre (considerat el pulmó del Maresme), vam seguir amb un estudi de la flora i la fauna a través de diverses activitats i finalment vam poder experimentar amb diferents jocs elaborats a partir de materials de reciclatge. Uff! Semblaven fàcils però… ja us ho podeu imaginar!

Després de dinar, van realitzar l’entrega de premis d’un concurs de dibuixos que havien organitzat en motiu dels 25 anys que fa que s’organitzen aquestes jornades. Per cert, tot i que la nostra escola no va guanyar, estem molt orgullosos dels treballs que vam elaborar. I finalment, ens van convidar a un fi de festa amb l’actuació d’un mag! Va ser un espectacle molt xulo!

Podeu veure més fotos aquí:

https://plus.google.com/u/0/photos/111138986171672717066/albums/6127208751540366161