Els alumnes de 6è hem anat d’excursió a Collformic. Allà ens hi esperava una monitora que ens ha guiat per una costeruda i preciosa ruta. Hem pogut gaudir del paisatge alhora que estudiàvem la flora i la fauna, coneixent espècies tan curioses com el pensament del Montseny, autòctona del Massís. Caminant i caminant en direcció a Matagalls, ens hem trobat un munt de vaques pasturant, hem entrat dins un pou de gel i hem arribat fins el torrent dels rentadors, on els monjos de Sant Segimon baixaven a rentar la roba. De tant en tant, ens aturàvem i la Maria Alba ens explicava coses de l’entorn. No cal dir que això també ens anava la mar de bé per descansar, ja que, tot i que tots estem en prou bona forma, el recorregut era bastant exigent. Per acabar, l’autocar ens ha portat al Brull on, després de dinar estirats a l’herba, hem jugat fins l’hora de marxar. Ha estat una excursió molt maca i interessant, i ens ho hem passat molt i molt bé.

collformiccollformic1collformic2collformic3

Podeu trobar més fotos en el següent enllaç:

https://plus.google.com/u/0/photos/111138986171672717066/albums/6021407685097456961