Premi tabac

Coincidint amb la commemoració el Dia Mundial sense Tabac, l’Ajuntament, el Centre d’Atenció Primària i l’Hospital de Sant Celoni han organitzat una campanya per tal de conscienciar la ciutadania dels efectes nocius del tabac i de l’addicció que genera. Aquesta campanya té per objectiu informar la ciutadania dels perills per a la salut que suposa el consum de tabac, les pràctiques comercials de les empreses tabaqueres i com reivindicar el dret a la salut i a una vida sana.

Avui dijous 29 de maig, ha tingut lloc el lliurament dels premis del concurs de cartells publicitaris adreçats a l’alumnat de 2n d’ESO dels centres educatius del municipi.

Els treballs fets pels alumnes estaran exposats a l’entrada del CAP del 30 de maig al 14 de juny.

La Joana Vulart, alumna de 2n d’ESO de la nostra escola, ha rebut el Premi al dibuix més impactant.