El divendres 8 de novembre els alumnes de Cicle Superior vàrem anar a la ciutat de Girona. Vàrem fer un recorregut per la ciutat seguint les explicacions de les diferents llegendes que s’han anat formant amb el pas del temps.

Vam iniciar el passeig amb les llegendes de l’origen  de la ciutat de Gerunda.  A continuació ens vam dirigir a l’església de Sant Feliu on vam conèixer el patró de la ciutat (Sant Narcís) i els seus miracles ( llegenda de les mosques). Vam visitar la Catedral on vam veure el seu impressionant i únic Tapís de la Creació i vam escoltar la llegenda de les gàrgoles i més concretament la de la bruixa. A l’interior de la Catedral ens van explicar la llegenda del comte conegut com a Cap d’Estopes i el seu fidel falcó. Vam seguir l’itinerari passejant pels carrerons del Call jueu fins arribar a l’antiga zona gremial on vam descobrir un dels personatges més estimats de Girona: el Tarlà. Finalment vam acabar la ruta a l’Ajuntament on vam observar com els consellers estaven obligats a “ mossegar-se la llengua”.

El famós parc de la Devesa ens esperava per dinar i jugar una estona esperant l’autobús per tornar a casa.

Segur que tornarem a Girona perquè vàrem” fer un petó al cul de la lleona”!!!!!!!!!!

CIMG3687CIMG2060

 

 

 

 

 

 

 

Podeu trobar més fotos cliclant a l’enllaç següent: https://plus.google.com/photos/103990930054431736015/albums/5946170536558338705