El passat dia 3 d’octubre, la clase del Mestral (6è de Primària) vam anar a la Rectoria Vella a veure l’exposició de Miquel Martí i Pol “T’enyorem” que commemora els 10 anys de la mort de l’artista (“10 anys sense tu”). L’exposició és una mostra col·lectiva de 9 artistes que inspirant-se en poemes del poeta desenvolupaven la seva obra utilitzant materials ben diversos segons la disciplina de l’artista: dibuixos, escultures, pintures, fotomuntatges…

Vam veure també els dibuixos que havien fet a finals del curs passat els alumnes de diferents cursos i escoles del poble que estaven penjats al sostre de la sala; quedaven molt bonics!.

Llavors el senyor Martí Pey i la professora Glòria Auleda ens van anar ensenyant i explicant el que representava cada una de les obres que hi havia exposades.

Per acabar vam fer un taller per desenvolupar la nostra imaginació i a partir de la paraula “Tranquil·litat” cada grup ho va representar a la seva manera fent servir els materials que teníem. Van sortir 4 murals molt vistosos que hem penjat a la classe.

miquel martí i pol

20131003_12212220131003_12173220131003_122054