CIMG3562 El dimecres 16 d’octubre els nois i noies de Cicle Superior vam anar al Camp de Futbol per fer una dinàmica sobre el Suport Vital Bàsic juntament amb els alumnes de C. Superior de les altres escoles de Sant Celoni.

L’objectiu de la jornada era prendre consciència d’una situació de risc vital i de la importància de la Nostra actuació envers els demés a través de petites intervencions que salven vides.

Vam aprendre, gràcies a les explicacions i dinàmiques dels monitors de diferents entitats, què hem de fer si ens trobem amb alguna situació d’emergència: comprovar que no hi ha perill per a nosaltres, demanar ajuda i trucar al 112, mirar si respira i actuar posant a la persona en posició lateral de seguretat (si respira) o fer-li la reanimació cardíaca (si no respira) mentre esperem que arribi l’ambulància amb els serveis mèdics d’emergència.

CIMG3567Per acabar, entre tots els alumnes que anàvem amb samarreta vermella vam representar el número d’emergències (112) i un cor ( aquesta dinàmica també la van fer la resta de classes de Primària al pati de l’escola.

Creiem que són dinàmiques molt interessants i importants de conèixer ja que les nostres mans poden salvar vides!.

cor