El passat dissabte dia 27 d’abril va tenir lloc ala Sala Tarafa de Granollers el lliurament dels premis corresponents a la desena edició del concurs de Narracions Solidàries organitzat per Mans Unides. Un any més (i ja en portem una bona colla) alumnes de la nostra escola han estat premiats; per una banda, en la categoria de 12-13 anys, la Mercè Martí de segon d’ESO va obtenir el segon premi d’un total de 80 treballs presentats. En aquesta categoria, la temàtica consistia en un conte titulat “La mare estima els seus fills”.

Per altra banda, i dins la categoria de 14-15 anys, la Júlia Dubois de 4t. d’ESO va obtenir el primer premi, amb una narració que tractava sobre el tema “Com promocionaries la dona al Tercer Món?” i que ella va titular “Verd maragda”. En aquest cas, la participació va ser de 138 treballs.

Des de l’escola, volem felicitar les dues alumnes guanyadores i us encoratgem a totes i tots perquè us animeu a prendre part en aquest i d’altres certàmens literaris en el futur.

Podeu llegir les redaccions guanyadores a la web de MANS UNIDES des de l’enllaç: http://www.mansunidesvor.org/muvo_lliuraments.php?id_concurs=4