El treball realitzat pels alumnes de 4t ESO Julia Dubois, Jaume Masnou, Laia Illa, Marçal Puchol i Arnau Illa “the five”, ha estat guanyador de la fase provincial (Barcelona) i de l’Autonòmica (Catalunya) en el concurs escolar de la ONCE “La cápsula del tiempo”.

Es tracta de la gravació d’un vídeo que ha de reflectir algun aspecte que avui en dia encara sigui possible de millorar per tal de que les persones amb discapacitat puguin gaudir en plenitud i sense cap mena de barreres.

El grup “the five” ha participat amb el treball titulat “2063” on es narra la història de George, un noi cec que habita en una casa domòtica totalment adaptada a les seves necessitats. Gràcies als avenços de la ciència i la tecnologia recupera la vista; en sortir de l’hospital descobreix altres persones amb discapacitat d’oïda, parla i mobilitat i podem veure com s’han desenvolupat solucions pels seus problemes; cascs traductors, teletransportació, cadires sense rodes que funcionen amb aire a propulsió…

El 23 de maig es farà l’entrega de premis a la seu de l’ONCE a Barcelona. També durant aquestes dates es sabrà qui és el guanyador a nivell Nacional. Felicitats!!!

Des d’aquest enllaç podeu veure el treball premiat: http://youtu.be/NvoE4-dPipw

També a la pàgina web de l’ONCE: http://www.concursoescolaronce.es/