La Sala petita de l’Ateneu es va omplir el dimarts 26 de juny per seguir en directe el ple municipal extraordinari que es va convocar amb un únic punt a l’ordre del dia: Elecció del treball de recerca del projecte “Ajuntament Jove”, en el marc del Pla local de joventut de Sant Celoni 2010–2013.  El projecte pretén donar resposta a la missió de promoure el desenvolupament dels valors democràtics i impulsar la participació i el compromís dels joves amb la societat. Els seus objectius generals són: assolir per part de l’alumnat les competències bàsiques, dins de cada àrea, i impulsar la participació i el compromís dels joves amb el seu municipi.

Alumnes, provinents de l’Avet Roig, el Cor de Maria, la Salle i l’Institut, van presentar en aquest ordre el seu treball de recerca de 4art d’ESO que han dedicat a temes o problemàtiques reals del municipi.

Finalment, el Ple de l’Ajuntament va decidir guanyador el projecte de recerca de la nostra escola, coordinat pel professor Florenci Llavina i elaborat i presentat pels alumnes de 4t d’ESO: Anna Maria Mesa, Mireia Aymar, Arnau Pagès i Jordi Clos. Aquests alumnes han dissenyat la construcció  d’un passeig perimetral al nucli de Sant Celoni per a ús de lleure de la població de Sant Celoni. La proposta posa en valor elements paisatgístics i patrimonials del municipi, a part que promou la pràctica de l’esport i dóna a conèixer zones de Sant Celoni poc conegudes per a la seva població. El circuit proposa convertir-se en una via d’accés a altres camins de senderisme com el GR-5 i GR-97 o cap al camí d’Olzinelles, a Vallgorguina  o a Campins.

A tots ells/es la nostra enhorabona!!!