Notícies | COR DE MARIA - SANT CELONI
PROJECTE “JO RECICLO”

PROJECTE “JO RECICLO”

JoReciclo és un Projecte creat per un grup d’alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola dins del Projecte Ajuntament Jove promogut i finançat per l’Ajuntament de Sant Celoni. El seu objectiu és potenciar el reciclatge a la nostra vila d’una manera més divertida i engrescadora, a partir d’una app, a la vegada que vol informar de com cal reciclar i les possibilitats que tenim al nostre abast. També pretén conscienciar de la importància de reciclar i les conseqüències de no fer-ho.

A partir del proper dilluns 18 de novembre, en els diferents contenidors del poble (blau, verd, groc i marró) hi trobareu uns codis QR que podreu escanejar amb l’app que hem creat i que properament podreu descarregar des d’aquest mateix espai.

A més a més, pretene mogutm conscienciar sobre la importància que té el reciclat enel món i les conseqüències que té el no fer

L’escola presenta el Projecte “k-em@’s 2.0” a la trobada de Centres Innovadors de Catalunya a Mataró

L’escola presenta el Projecte “k-em@’s 2.0” a la trobada de Centres Innovadors de Catalunya a Mataró

El 22 d’octubre la nostra escola va participar a la 6ª Trobada de Centres Innovadors de Catalunya a Mataró presentant la comunicació: K-em@’s 2.0: una estratègia per potenciar actituds positives i millorar la convivència a l’aula”. Aquest projecte es porta a terme aquest curs a l’escola de 1r a 4t de Primària a partir d’uns cromos en forma de cartes que reben tots els alumnes que compleixen uns objectius pre-fixats amb el professorat. Amb aquestes cartes es pretén anar encaminant “l’alumnat que ens il·lusiona”, potenciant tota una sèrie de valors i actituds com la creativitat, el compromís, l’empatia, l’emprenedoria, l’autonomia, la solidaritat, el respecte,… Les famílies també poden fer la colecció virtual escanejant cada setmana el personatge corresponent. El projecte està finançat per l’AMPA.