ACTIVITATS EDUCATIVES FORMATIVES

 

 

 

 

ACTIVITATS FORMATIVES

L’escola organitza com cada any en horari escolar i/o extraescolar una sèrie d’activitats especials a fi d’ajudar a créixer els alumnes en totes les dimensions com a persones lliures i responsables.

Acolliment d’infants i familiar. 

  • Primera Comunió. Pels alumnes de 4t d’Ed Primària. Últim any de  preparació.
  • Pares i Mares. Trobada mensual amb els pares dels infants que es preparen per a la Primera Comunió.

 

Convivències

Un espai de trobada amb sí mateixos, amb els altres moments de reflexió i estones de pregària i celebració de la Fe. Pels alumnes de 5è d’Ed. Primària i 1r d’ESO.

 

Esports

A fi d’ajudar als alumnes a descobrir i potenciar les seves possibilitats físiques i promoure l’afició a l’esport dins l’horari lectiu.

Es pretén promoure l’afició a l’esport com a mitjà de desenvolupament físic, equilibri mental, educació en valors socials i ocupació sana del temps de lleure.

Estades d’Educació Ambiental (Colònies)

Intenten enllaçar els ensenyaments teòrics que els alumnes reben a l’escola amb l’experiència directa i activa. El nen pot tocar i experimentar de la mà d’especialistes, la conservació del medi, els climes, els ecosistemes, els conreus, els animals de granja o bé l’ecologia.

Les àrees de treball i estudi son en funció de les edats dels alumnes.

 

Jornades Culturals ESO

Conferències vàries (Institut Guttman, ONGs, ONCE…) tallers d’educació sexual, xerrades ofertes pels cossos de seguretat de la ciutat (educació cívica, viària, prevenció drogodependències, etc) i altres… que l’escola ofereix als alumnes de secundària relacionades amb els principals esdeveniments artístics i culturals de l’any i amb qüestions mediambientals, de salut i de seguretat a fi de potenciar la seva formació integral d’acord amb el nostre projecte educatiu.

 

La ciutat educa

L’escola participa en les activitats culturals i artístiques organitzades a la ciutat amb la finalitat d’apropar l’alumne a la realitat social, cultural, ambiental de Mataró i d’integrar-l’hi com a ciutadà, coneixedor dels seus drets i deures.

 

Orientació vocacional i professional

Realització d’activitats per orientar els alumnes en el coneixement de les seves capacitats i aptituds en front de l’elecció dels estudis i la professió. Adreçat a 3r i 4t d’ESO.

Programa SI

Programa que neix amb la voluntat de promoure la salut des de la infància amb l’adquisició d’hàbits saludables que redueixin els riscos de la malaltia cardiovascular i millorin la qualitat de vida a l’edat adulta.

Sortides socioculturals / Itineraris de descoberta de l’entorn natural i sociocultural

Sortides d’un dia que complementen els coneixements treballats a l’aula i que  pretenen que els alumnes descobreixin els elements que han conformat un determinat entorn natural o sociocultural, amb la seva història, el seu patrimoni artístic i cultural, els seus aspectes naturals i geogràfics tot treballant globalment i de forma interdisciplinària.

icon-car.png
Cor de Maria - Sant Celoni

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Sant Celoni 41.690100, 2.487730

Segueix-nos a: